ANAKENTSPOR 2. LİG'DE

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Başkent’te verdiği 2

ANAKENTSPOR 2. LİG'DE
24 Mart 2016 - 09:17
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Başkent’te verdiği 2. Lig’e çıkma mücadelesini kazandı. Kırmızı-Beyazlılar grubundaki son maçta Tire Belediyespor’u  3-2 mağlup etti.
ANAKENTSPOR 3-2 GALİP
Voleybol Bayanlar 3'üncü Lig Play-Off finalinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor mutlu sona ulaştı. Ankara’da 21-23 Mart tarihleri arasında oynanan terfi maçlarında Anakentspor 2. Grup’ta yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar grubun son maçında Tire Belediyespor’la Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı temsilcimiz Tire-Break setinin sonunda 3-2 kazanarak adını 2. Lig’e yazdırdı.

[gallery ids="47085"]

HEDEFIMIZ BİR ÜST LİG
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un maçını Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ve Kulüp Başkanı Kadir Koçak da büyük bir heyecanla izledi. Sezon başında koydukları hedefe ulaştıkları için mutlu olduklarını belirten Antrenör Sezai Açıcı, “2.Lig’e yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Bizlere güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadığımız için onur duyuyoruz. Bundan sonra Anakentspor’un en üst ligde mücadele etmesi için çalışacağız” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum