ANADOLU'NUN KANDİLLERİ SALON PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde salon programları kapsamında Gençlik Hasbihal Sohbetleri "Anadolu’nun Kandilleri" adlı program, Çarşamba Cemil

ANADOLU'NUN KANDİLLERİ SALON PROGRAMI DÜZENLENDİ
07 Mart 2017 - 21:18
2Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde salon programları kapsamında Gençlik Hasbihal Sohbetleri "Anadolu’nun Kandilleri" adlı program, Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
750 kişinin katıldığı ve coşkuyla gerçekleştirilen Salon programına Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve diğer ilçe protokolü, eğitimciler, Sivil Toplum Kuruluşları, 19 Mayıs üniversitesi öğrencileri ve ilçede eğitim gören gençler katıldı.
7- Boş kalıp haberANADOLU’NUN MANEVİ KANDİLLERİ ANLATILDI
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Anadolu İmam Hatip Liseleri arası güzel Kur’an okumada, Samsun’ da il birincisi olan Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adem Karagüzel’ in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Mikail Şimşek’ in sunumuyla Hz. Peygamberden günümüze Anadolu’nun manevi kandilleri anlatıldı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Musikîsi Öğretim Görevlisi Fatih Koca ve Türk Tasavvuf Musikisi Bestecisi ve Sanatçısı, Akademisyen Mustafa Demirci tarafından katılımcıların gönlüne ve kulaklarına hoş bir seda bırakan ilahiler okundu.
BU FAALİYETLERLE GENÇLERİMİZİN HEM UFKUNU AÇIYORUZ
1
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt yapmış olduğu açıklamada; “Bakanlığımızın salon programı adı altında “Anadolu’nun Kandilleri” adlı programı ilimizde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yıl boyunca başka salon programları da ilimizde düzenlenmiş ve düzenlenecektir. Bu faaliyetlerle gençlerimizin hem ufkunu açıyoruz hem de gelen konuklarımıza ilimizi tanıtma fırsatı buluyoruz. Bu vesile ile programımıza katılan ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi. Salon programı sanatçılara şilt takdimi ve ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum