Amacımız Spor İle Birlikteliğimiz Güçlendiriyoruz

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Gençlik Kolları her hafta düzenlenen kaynaşma ve dostluğun ön plana çıktığı halı saha maçlarında bir araya geliyor.

Amacımız Spor İle Birlikteliğimiz Güçlendiriyoruz
30 Ocak 2020 - 17:37
Bu hafta Karaaslan ve Azaklı Mahallesinde oluşan futbol takımı ile karşı karşıya gelen  KADEF  Gençliksporlu futbolcular halı sahada rakip takım ile tüm kozlarını paylaştı. Her iki takımın bir birine üstünlük sağlayamadığı maçta kazanan dostluk oldu.
KADEF Gençlik Kolları üyeleri her hafta bir araya geldikleri birlik ve beraberlik toplantısı sonrasında halı sahalarda ter döküyor.  6’şarlı iki takım halinde maç yapıp  stres atan gençlik kollarının üyeleri  birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyorlar. Maç sonrasında sonunda takımların birbirleriyle olan hoş muhabbet sohbetleri ise  maçta dostluk kazandı dedirten sahnelere yer veriyor. Düzenlenen program hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren Kavak Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu; ”Maddi, manevi birçok sıkıntıdan dolayı gençlerin bir araya gelmesi  için belli aktivitelerin olması gerekiyor. Çünkü şehrimizde yaşam şartlarından dolayı bir araya gelmek pekte kolay olmuyor. Şehrin büyüklüğü, zorlukların yanı sıra değişen yaşam tarzları sonucu gençler farklı noktalara kayabiliyorlar. Amaç birlikteliği sağlamak. Çünkü paylaşımı sağlayabilirsek beraberinde çok şeyi getirebiliriz. Birlikte daha güzel işler, etkinlikler, organizasyonlar yapabiliriz. Gençlik Kolları olarak teşkilat çalışmalarımızın güçlü bir şekilde devam ettiği bu günlerde stres atmak için arkadaşlarımızla birlikte olmak adına her hafta yeşil sahalarda  bir etkinlik düzenliyoruz. Bizi bir araya getiren hem de spora yönelten bu  program sayesinde her hafta bir mahalle veya gençlik dernekleri ile halı sahalarda buluşuyoruz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum