AMACIMIZ HAYAT STANDARDINI YÜKSELTMEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''İnsanımızın hayat standardını yükseltmek için bu çaba veriyoruz'' dedi

AMACIMIZ HAYAT STANDARDINI YÜKSELTMEK
24 Ekim 2015 - 20:35
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''İnsanımızın hayat standardını yükseltmek için bu çaba veriyoruz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a seçim çalışmasında Avrupa Gol Kralı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Tanju Çolak da eşlik etti.

Çay Mahallesi düzenlenen kahvaltı programında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Karaaslan, ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretinde bulundu. Karaaslan daha sonra mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu. Karaaslan 7 Haziran seçim çalışmasında ziyaret ettiği Yeşildere Mahallesi'ndeki küçük Yadigâr’ın yazdığı mektup üzerine tekrar gelme sözünü tuttu. Mahalleyi ziyaret eden Karaaslan, mahalle sakinleri ile bir süre görüştü. Karaaslan son olarak Büyüklü Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşın katıldığı programa katıldı.

Çiğdem Karaaslan, vatandaşlarla biraraya geldiği toplantılarda 1 Kasım seçimlerinin önemime değinerek şunları söyledi, ''9 milletvekili adayı olarak 7 Haziran'da başlattığımız tempoyu dindirmeden devam ediyoruz. İstiyoruz ki sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayalım. Çünkü insanımızı seviyoruz. İnsanımızın hayat standardını yükseltmek için bu çabayı veriyoruz. Ülkemizi, memleketimize hizmet ederek kalkındırmanın ve halkımızın refah seviyesini yükseltmenin dışında başka hiçbir amacımızı yoktur'' dedi.

''Biz millet aşkı ile yola çıktık'' diyen Karaaslan, ''14 yıl önce kurucu genel başkanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın peşinden yola çıktık. Bugün onun bıraktığı emaneti en yükseğe taşımak için çalışıyoruz. Bizim Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü 2023 için hedefimiz var. Sonra 2053, sonra 2071. Neden? Çünkü o hedefleri koymazsak ilerleyemeyiz. O hedeflere ulaşmak istiyoruz. Bugünkü hedefimiz tek başına iktidar olmak'' diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum