ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZE YAKIŞMADI!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narsap, ”Beraberlik   bize yakışmadı ve telafi edeceğiz“ dedi

ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZE YAKIŞMADI!
05 Şubat 2019 - 11:43
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narsap, ”Beraberlik   bize yakışmadı ve telafi edeceğiz“ dedi.
BİR PUNA SEVİNMEDİM
Turhalspor maçını değerlendiren Lâdik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narsap, ”Bu haftaki rakibimizin özelikle ilk ve ikinci yarında Gol pozisyonlarına da girdik Sadece bunların bir tanesini değerlendirebildik. Sahamızda aldığımız bir puana sevinemiyorum. Daha iyi olmamız gerekiyor ve bunu için gerekilen önlemi alacağız. Lâdik Belediyespor büyük bir camia bizde bu ekibin içeresindeyiz. Sorumluğumuzu bilici içindeyiz” diye konuştu.
ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sungurlu Belediyespor maçını hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Her iki haftayı birer puanla kapattık. Kayıplarımız telafi etmek zorundayız. Bu hafta karşılaşacağımız rakibimize iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bunun içinde maç öncesi gerekilen önlemi alacağız. Puan ve puanlar kaybetmeye tahammülümüz yok. Toparlanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum