Albayrak'tan Genç'e ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü, Araştırmacı Yazar ve Gazeteci Sadık Albayrak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti

Albayrak'tan Genç'e ziyaret
09 Kasım 2015 - 21:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü, Araştırmacı Yazar ve Gazeteci Sadık Albayrak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Albayrak'a ilçede yürütülen çalışmaları anlatan Başkan Genç, "Hükümetimizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yaptığımız yatırımlarla yeni nesli inşa ediyoruz" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından İletişim Fakültesi'nde düzenlenen "Kültür Tarihimizde Matbuat" konulu söyleşiye katılmak üzere gelen Araştırmacı Yazar ve Gazeteci Sadık Albayrak, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ilçede belediye tarafından yapılan yarımlar hakkında bilgi veren Başkan Genç, "Hükümetimizin vizyonuna uygun bir belediyecilik örneği sergiliyoruz" dedi.

ERDOĞAN'DAN ÜÇ YIL ÜST ÜSTE ÖDÜL

Canik'in, son 11 yılda yaptıkları yatırımlarla Türkiye'nin Gözbebeği haline geldiğini ifade eden Genç, "Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız için yaptığımız yatırımlar birçok ilimize model olmaktadır. Aile, gençlik ve şehircilik konulu yarışmalarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan Başbakanlığı döneminde üç yıl üst üste ödül almanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

YENİ NESLİN İNŞASI İÇİN

Canik'te özellikle kadınlara ve gençlere yönelik yatırımları önemsediklerini belirten Genç, "Eğitime 35 milyon liralık yatırım yaptık. Kadınlarımız için Aile Okulları, Hanım Konakları, Kurs Merkezleri yaptık. Yine çocuk ve gençlerimiz için kreşler, anaokulları, Sıbyan Mektepleri, Gençlik Merkezi, dershanelerin dönüşümüne model olan etüt merkezleri inşa ettik. Ayrıca hükümetimizin vizyonuna uygun olarak örneği bulunmayan Kariyer Gelişim Merkezi, Akademik Beledicilik Birimi, Proje Geliştirme Birimi kurduk. Bütün bunlar yeni neslin inşası için" diye konuştu.

ŞEHRİN RUHUNU OLUŞTURUYORUZ

Şehircilik anlamında örnek çalışmalara imza attıklarına da işaret eden Genç, "Yaptığımız Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarıyla insanlarımız için modern yaşam alanları oluşturuyoruz. Artık çocuklarımızın ufku genişledi. Şehrin estetiği mimarisi, insanın estetiği ise ahlakıdır. Yaptığımız tüm bu eğitim, kültür, spor ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehrimizin ruhunu oluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

ALBAYRAK'TAN GENÇ'E TEBRİK

Canik'te örnek bir belediyecilik gördüğünü dile getiren Albayrak da, şehrin gelişimi için yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Osman Genç'i tebrik etti. Albayrak, "Özellikle gençler ve kadınlar için yapılan çalışmaları çok önemsiyorum. Bu konuda Başkanımızın yaptığı çalışmalar bizleri mutlu etti" dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Osman Genç, Araştırmacı Yazar ve Gazeteci Sadık Albayrak'a üç boyutlu tablo hediye etti.

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum