ALAÇAM'DA GÜREŞLERİ İZLEDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ilçesinde bir dizi etkinliklere katıldı

ALAÇAM'DA GÜREŞLERİ İZLEDİ
10 Ağustos 2015 - 20:21
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam ilçesinde bir dizi etkinliklere katıldı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Alaçam ilçesini ziyaret etti. Karaaslan ilk olarak Geyikkoşan Mesire Alanı'nda, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve teşkilat mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Karaaslan kahvaltının sonrası teşkilat mensupları ile gündemi değerlendirdi.

Kahvaltı programının ardından iki ayrı mahallede cenaze evlerini ziyaret ederek başsağlığı dileyen Karaaslan, Samsun Bafra Alaçamlılar Derneği tarafından Alaçam Kızlan Mahallesi Hüseyin Dede mevkisinde gerçekleştirilen Hüseyin Dede Yaylası 10. Geleneksel Karakucak Güreşleri'ne katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt'un da katıldığı güreşlerde 2005 Kırkpınar Başpehlivanı Şaban Yılmaz birinci olurken, Milletvekili Çiğdem Karaaslan 'Teşvik' dalında dereceye giren sporculara madalyalarını verdi. Milletvekili Çiğdem Karaaslan, güreş alanında tezgâh açan esnafları da ziyaret etti.

BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bu tür etkinliklerin insanların bir araya gelmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine aynı zamanda geleneklerin yaşatılmasına katkı sağladığını belirterek, ''Alaçam Hüseyin Dede Yaylası 10. Geleneksel Karakucak Güreşleri etkinliği Samsun'dan ve çevre illerden çok sayıda insanın katılımıyla gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığımız her spor dalına olduğu gibi Alaçam'da gerçekleşen güreşlere de büyük katkı sağladı. Bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ata sporumuza olan katkılarından dolayı bir Alaçamlı olarak teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum