AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU'NUN FARKI

Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahir Bolgı, ”Öğrencimiz Selin Sude Meriç Samsun genelinde büyük bir başarı sağladı kendisini kutluyorum” dedi

AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU'NUN FARKI
06 Temmuz 2018 - 17:35
Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahir Bolgı, ”Öğrencimiz Selin Sude Meriç Samsun genelinde büyük bir başarı sağladı kendisini kutluyorum” dedi.
Her konuda başarılı bir okul olduklarını hatırlatan Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahir Bolgı ,”2018 Liselere Giriş Sınavında öğrencimiz Selin Sude Meriç 470,5 puan ve 0.07 yüzdelik dilimle il geneli imam hatip ortaokulları arasında Atakum’daki tüm okullar arasında ilçe 1.si ve ayrıca Samsun genelindeki tüm okullar arasında il 10. su oldu” dedi.
OKULUMUZUN BAŞARISI ORTADA
Bu büyük başarısından dolayı öğrencimizi Selin Sude Meriç tebrik eder başarılarının hayatı boyunca sürmesini dileyen Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahir Bolgı ,”Ayrıca sınava giren öğrencilerimizin %25 i yüzde 10’luk dilime girerek sınav puanıyla öğrenci alan okulları tercih etme ve yerleşme hakkı kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik ederim. Okulumuz doğru tercihin adresidir” diye konuştu.
Köksal Öner
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum