AK PARTİNİN KADIN KOLLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK SİYASİ ÖRGÜTÜDÜR

BAŞKAN AV

AK PARTİNİN KADIN KOLLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK SİYASİ ÖRGÜTÜDÜR
12 Ocak 2015 - 18:59
BAŞKAN AV. RABİA GÖZPINAR; "NE MUTLU BİZE Kİ, SİYASETİN EN TEMİZ MUTFAĞINDA YETİŞİYORUZ"
Kabadüz İlçe Kongresinde Konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia Gözpınar, ne mutlu bize ki, şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu, milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK PARTİ çatısı altında, yani siyasetin en temiz mutfağında yetişiyor ve hizmet yarışında bizde varız diyoruz dedi. AK Parti’nin 2002 ‘den itibaren girdiği her seçimlerde milletimizin büyük teveccühüne mahzar olduğunu belirterek, bütün engellemelere rağmen, zaferle ayrılmış, adını siyaset tarihine altın harflerle yazdırmıştır diyerek, bunun en güzel örneğini 30 Mart seçimlerinde Kabadüz’de yaşadık, Kabadüz’lü hemşehrilerimiz AK PARTİ’ye % 72 oy vererek Türkiye genelinde en fazla oy veren 6 ilçe oldular, burada bayanların emeği çok büyük dedi.

AK PARTİNİN KADIN KOLLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK SİYASİ ÖRGÜTÜDÜR

Gözpınar, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı’nın dünyanın en büyük siyasi kadın örgütü olduğunu kaydederek, Partimizin sadece kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak uyguladığı politikaları sıralamak istesek bile burada zamanımız yetmez. Onun için, partimizin icraatlarını anlatmaya çalışmayacağım. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, 1,5 milyona yaklaşan kayıtlı kadın üyesi ile halen dünyanın en büyük siyasi kadın örgütüdür. Bizler de AK Parti Kadın Kolları’nın bir neferi olarak çalışmaktan gurur duyuyoruz dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar, İl Başkan Yardımcıları ve yeni seçilen ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri kongreden sonra belediye Başkanı Yener Kaya'yı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

 KABADÜZ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ÖZNUR YILMAZ SEÇİLDİ

AK PARTİ Kadın Kollarının 4. Olağan kongreleri tüm hızıyla devam ediyor, İl kadın Kolları başkanı Av. Rabia Gözpınar Başkanlığında bugün yapılan Kabadüz İlçesinin 4.olağan kongresi parti binasında yapıldı, tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Öznur Yılmaz güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçildi, İlçe Kongresine, İlçe Başkanı Halit Günaydın, Belediye Başkanı Yener Kaya ve Kabadüz kadın delegeleri katıldı.

KABADÜZ ORDU’NUN AYNASI

İlçe Kongresinde bir konuşma yapan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, çalışmaları hakkında bilgi verirken, Kabadüz ilçesinde etkili olan kar yağışıyla, tüm mahalle yollarının ulaşıma açık olduğunu belirterek. Ordu Büyükşehir Belediyesiyle ortak hareket ettiklerini aktaran Kaya, hamd olsun her yerde olduğu gibi bizde Büyükşehir ‘in desteği ile bu sene kar mücadelesini çok erken yaptık dedi. Kaya, Ordu-Kabadüz-Çambaşı yolunun ihale sürecinin başladığını belirterek yol bittiğinde, İnşallah bu sene Çambaşı Kayak Merkezimiz tam olarak faaliyete geçtiğinde, Kabadüz Ordu’nun aynası olacaktır dedi. Kaya Kayak merkezinin şu an kayak yapmaya elverişli olduğunu belirterek, öncelikle Ordu’lu hemşehrilerimizi kayak merkezimize bekliyoruz dedi,

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum