Ak Parti'miz Birikim Ve Yenilenme İle Yola Devam Edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Kavak ilçesinde bir dizi programa katıldı

Ak Parti'miz Birikim Ve Yenilenme İle Yola Devam Edecek
29 Ağustos 2019 - 19:51
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Kavak ilçesinde bir dizi programa katıldı.
Kavak’ta ilk olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Karaaslan, daha sonra AK Parti Kavak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak burada bir konuşma gerçekleştirdi.
Birbirimize Zincirin Halkaları Gibi Bağlıyız
Karaaslan burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin Mahalle Başkanı’ndan Milletvekiline, Sandık Görevlisi’nden İlçe Başkanı’na tüm mensuplarıyla aynı gaye etrafında fedakârca çalışan bir aile olduğunu vurguladı.
“Görevlerimiz, temsil ettiğimiz makamlar farklı olsa da bizi birbirimize bağlayan kardeşlik hukukuna tabiyiz.” ifadesini kullanan Karaaslan, “Bizler tıpkı bir zincirin halkaları gibi birbirine bağlı ve gücünü bu birliktelikten alan bir teşkilatız. AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyan, aynı zamanda omuzlarımızdaki mesuliyetin ağırlığını yüreğinde hissedenleriz.” görüşünü paylaştı.
Tazelenme ile Tecrübe, Yenilenme ile Birikim
AK Parti’nin 18. yaşını büyük bir heyecanla idrak ettiğini söyleyen Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’miz, ülkemiz için belirlediği hedeflere ulaşmak noktasında çok yoğun bir gayret ortaya koymuş ve yapılamaz denilenleri başarmıştır. AK Parti’mizin arkasında çok ciddi bir birikim, 3 gün önce yıldönümünü idrak ettiğimiz, 1071’deki zaferle taçlanan Anadolu’nun fetih hikâyesi vardır. Önümüzdeki dönemde başlayacak kongre sürecinde teşkilatlarımız yenilenip tazelenirken, AK Parti’mize emek veren, değer katanlarla da kol kola yürümeye devam edeceğiz. Özetle bu süreç partimiz ve teşkilatlarımız açısından tazelenme ile tecrübenin, yenilenme ile birikimin birlikte olacağı bir görünümde gerçekleşecek” dedi.
Ailemize Sahip Çıkacağız
AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin kaderinden ayrı tutulamayacağına vurgu yapan Karaaslan, “18 yıllık millete hizmet yolculuğumuzun her adımını Türkiye davası ve memleket sevdası oluşturmaktadır. AK Parti’mizin kaderi Türkiye’nin kaderiyle birdir. Öyle olmasaydı karşı tarafta, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a beslenen düşmanlık Türkiye’ye zarar vermeyi hedefler miydi? Öyle olmasaydı, birbirinden ayrı gruplar kolayca bir araya gelebilir miydi? Bunun için, kararlılıkla yolumuza devam edecek, ülkemize ve ailemize sahip çıkacağız” İfadelerini kullandı.
Devletimiz Tüm İmkânlarıyla Sahada
Salıpazarı ve Terme ilçelerinde aşırı yağışların neden olduğu sel ve heyelanın zararlarının giderilmesi için devletin ilgili tüm kurumlarıyla ve imkânlarıyla sahada olduğunu ifade eden Karaaslan, “Afetin yaşandığı andan itibaren devletimiz tüm imkânlarıyla sahada çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekilleri olarak bizler de ilgili Bakanlarımız ile görüşmek suretiyle konuyu takip ediyor, şehrimizde benzer bir afet durumunda telafisi edilmesi zor acıların yaşanmaması için gerekeni yapıyoruz” açıklamasında bulundu.
Karaaslan ayrıca, Salıpazarı Barajı için ilk ödeneğin ayrıldığını ve inşaatın en kısa zamanda başlayacağı müjdesini verdi.
Türkiye Açısından Üzüntü Vericidir
Son zamanlarda çıkan ve terör örgütü PKK’nın üstlendiği orman yangınlarıyla ilgili Karaaslan, “Terör örgütünün, orman yangınlarını üstlendiğine dair açıklaması gündemdeki yerini korurken İçişleri Bakanlığımız gerekli tahkikatları yapıyor. Orman yangınları ile ilgili devletin tüm imkânları bölgeye seferber edilirken muhalefet cephesinden geç müdahale edildiği ya da yeterince müdahale edilmediği noktasında algı operasyonu başlatıldı. PKK terör örgütünün yangınları üstlendiğine dair yaptığı açıklamadan sonra CHP'nin yangınlarla ilgili tavrı bir anda değişti. Bir sessizlik hâkim oldu. Seçimlerde HDP ile ittifak yapan CHP'nin terör örgütünün açıklamalarına bağlı olarak siyaset yaptığını görmek Türkiye açısından üzüntü vericidir" dedi.
Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve partililer katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum