AK Parti'den MHP'ye geçti

Daha önce MHP’ye geçen HEPAR Samsun İl Başkanı Serhat Türk’ten sonra şimdi de 19 Mayıs AK Parti Eski Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Katı düzenlenen törenle Milliyetçi Hareket Partisi safların

AK Parti'den MHP'ye geçti
22 Ekim 2015 - 19:39
Daha önce MHP’ye geçen HEPAR Samsun İl Başkanı Serhat Türk’ten sonra şimdi de 19 Mayıs AK Parti Eski Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Katı düzenlenen törenle Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi saflarında siyasete devam etme kararı alan AK Parti Eski Teşkilat Başkanı Mehmet Katı’ya rozetini ise 30 Mart yerel seçimlerinde MHP 19 Mayıs Belediye Başkanı Adayı olan Hüseyin Kurt taktı. Katı konuşmasında, ” ‘Gençlere çok değer veriyoruz’ diye ahkâm kesenlerin laftan öteye geçemediğini ve oynanan oyunları gördükten sonra AK Parti’de siyaset yapmayı kendime yediremedim. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi saflarında siyasete devam etmeye karar verdim” dedi.

BİZİ ONURLANDIRDI

Durumla ilgili memnuniyetini dile getiren 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, ”Genç kardeşimizin oynanan oyunları görüp siyaset yapmak için en doğru adres olan Milliyetçi Hareket Partisi saflarını tercih etmesi bizi onurlandırdı. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi. 1 Kasım seçimlerinde MHP’yi iktidar yapmak için çalıştıklarını belirten Hüseyin Kurt MHP’ye geçen Katı’ya rozetini takarken, ”Mehmet Katı kardeşimiz partimize katıldı. Yuvaya dönüş yapan kardeşim bundan sonra bizlerle birlikte MHP saflarında mücadele edecek” ifadelerini kullandı.

MHP’DE TOPARLANMA BAŞLADI

Katı’nın MHP’ye geçişinden ziyadesiyle mutlu olduklarını ve kendilerine güç kattığını ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, ”Türk milletinin geleceği olan MHP’de bir toparlanma artık başladı. Daha önce de HEPAR Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı yapmış bir kardeşimiz olan Serhat Türk de aramıza katılmıştı. Mehmet kardeşimizi, AK Parti’nin ihanet içinde olduğunu görerek Türkiye’nin kurtuluşunu MHP’de görüp Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altına girmiş olmasından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BİLSİNLER Kİ MHP İKTİDARA GELİYOR

Sözlerine devam eden Süslü, ”Gerçek Türk Milliyetçilerinin partisi MHP’dir, Çakma ülkücülerle, eskiden ülkücü olduğunu iddia ettikleri, fakat ülkücülerin veya MHP’nin kıyısından köşesinden geçmemiş insanları ülkücü diye tanıtıp çirkin siyasetlerine alet edenler iyi bilsinler ki MHP güçlü bir şekilde iktidara geliyor. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Mehmet Katıya teşekkür ediyorum. Bize güç verdi.” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum