AK Parti'nin Üst Düzey İsimleri Çarşamba'da

AK Parti'nin üst düzey isimleri son 1 haftada Çarşamba'yı ziyaret edip vatandaşlarla buluştu. Çarşambalılar, AK Parti'nin üst düzey isimlerinin ilçelerine gelmesinden memnuniyet duyarken, taleplerini aktardı.

AK Parti'nin Üst Düzey İsimleri Çarşamba'da
21 Mart 2024 - 17:39
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmalarında her gün üst düzey bir partiliyi ağırlıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ve Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, son 1 haftada Çarşamba'yı ziyaret etti.
Hizmete Kolay Ulaşacağız
Çarşambalılarla buluşan AK Parti ailesi, Ender Gür'e olan güvenlerini paylaştı, ilçeyi ayağa kaldıracak projeleri anlattı. Üst düzey isimlerin ilçelerine gelmesinden memnuniyet duyan Çarşambalılar da, sorunlarını anlattı, çözüm önerilerini dinledi. Başkan Adayı Ender Gür, "İlçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi hükümet uyumunu günlerdir anlatıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Çarşamba, üst düzey isimlerin uğrak yeri haline geldi. Bu da ilçemize hizmeti kolay getirmemizi sağlayacak" dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum