Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

AK Parti Samsun Milletvekilleri, Samsun Adliye Sarayı'nda düzenlenen tören ile Milletvekilliği Mazbatasını aldılar

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar
02 Temmuz 2018 - 13:23
AK Parti Samsun Milletvekilleri, Samsun Adliye Sarayı'nda düzenlenen tören ile Milletvekilliği Mazbatasını aldılar.
Düzenlenen mazbata törenine, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti  Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer ile birlikte Samsun Adalet Sarayı’na geldi.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'nde Samsun'dan yeniden milletvekili seçilen AK Parti Samsun Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti  Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, mazbatalarını Samsun Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle Adalet Komisyonu ve Seçim Kurulu Başkanı Kemal Alver'den aldılar.
İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenin ardından açıklama yapan Milletvekilleri; “Rekor bir katılım oranıyla 24 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve 27’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile milletimiz oyunu güven ve istikrardan, hedeflerine bir adım daha yaklaşan büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanmış, aydınlık geleceğimizin kapısını sonuna kadar açmıştır. 25. ve 26. Dönem’in ardından yeni sistemin ilk milletvekilleri olarak 27. Dönemde de güzel şehrimiz Samsun’umuzu Ankara’da temsil edecek olmanın gururunu bizlere yaşatan tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de şehrimizi Gazi Meclis’imizde temsil edecek, bu şehre sevdalı, milletimize hizmet edecek olmanın heyecanını yüreğinde hisseden, taşıdığımız sorumluluk bilinci, çalışma azmimiz ve hizmet aşkımızla Kurtuluş şehri Samsun’umuzu ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Türkiye için vaad ettiğimiz şahlanış hayatın her alanında kendini gösterecek, Türkiye bölgesinde ve dünyada lider rolünü güçlendirerek sürdürecektir” ifadelerine yer verdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum