Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti İnsan Hakları Heyeti'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Samsun'da, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Cem Yazgan, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Reklam
AK Parti İnsan Hakları Heyeti'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret
15 Haziran 2021 - 19:21
Reklam
AK Parti Samsun İl Yönetimi'nde İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevini yürüten Av. Mehmet Cem Yazgan, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Av. Mehmet Cem Yazgan, beraberinde İl İnsan Hakları Birimi Başkan Yardımcısı Oktay İrşad Yanık, Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Av. Tuğçe Dağdemir Muslu ve Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanı Av. Nurbanu Sağlam ile birlikte ziyaret ettiği Cemiyet'te Başkan Yusuf Ziya Çakır ile bir süre sohbet etti.
STK’larla 'İnsan Hakları' İş Birliği
AK Parti İnsan Hakları heyeti olarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Av. Mehmet Cem Yazgan, "Bu kapsamda ilimizde görev yapan değerli basın mensuplarının meslek örgütlenmesi Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret ettik. STK'larla iletişim içerisine olmaya özen gösteriyoruz. İnsan hakları konusunda her vatandaşımızın talebi ve şikayeti bizim için önemli. Bu konuda ziyaret ettiğimiz STK'ların bizimle iş birliği yapmasını da istiyoruz" dedi.
Samsun Yerel Basını Desteklenmeli
Samsun'da basın yayın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini de belirten Yazgan, "Samsun'da güçlü ve aktif bir yerel basın olması bizleri sevindiriyor. Bu durum şehrimiz için de bir şanstır. Halkın gözü kulağı olan her basın yayın kuruluşuna, özellikle yerel basın aktörlerine destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda bizlerin tek bir ön koşulu olabilir, o da objektif gazeteciliktir" diye konuştu.
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, insan haklarıyla ilgili her türlü çalışmanın önemli olduğunu belirterek, "Bu yönde yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum