AK Parti İlkadım İlçe Başkanından Vefa Ziyaretleri

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar AK Parti İlkadım teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev yapmış teşkilat mensuplarına ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Avcılar yapmış olduğu görüşmelerde birlik, beraberlik ve vefaya vurgu yaptı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanından Vefa Ziyaretleri
01 Aralık 2019 - 18:30
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Acılar "Yapılan vefa ziyaretleri kapsamında geçmiş dönemde görev yapan teşkilat mensuplarımızı ziyaret ederek onlarla toplantılarımızda bir araya geldik. Hepsi birbirinden değerli olan teşkilat büyüklerimizin tecrübelerinden yönetim kurulumuz ile birlikte faydalandık. İlkadım ilçesinde yıllarca teşkilatlarda emek veren değerli büyüklerimizin birikimleri bizler için çok önemli. Hepsi ayrı ayrı bir değer. Allah rızası için siyaset yapıyorsak bu değerleri görmezden gelemeyiz.
İlkadım ölçeğine baktığımız zaman birçok ilden büyük bir ilçede siyaset yapıyoruz. Bunun getirdiği bir takım zorluklarda oluyor. Bu zorluklar ile başa çıkmak bizler için çok kolay. Bunun altını çizmek istiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın hemen hemen her konuşmasında dile getirdiği bir cümle var. Bu cümle bir olacağız diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Zorluklar ile başa çıkmanın parolası tamda bu cümledir. Bizde bu düstur ile göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü güçlü bir Türkiye için güçlü ak kadrolara ihtiyaç var. Bu kadroların güçlü olması teşkilatlarda oluşan bu güzel birlikteliklerdir. Bizlerde bunun farkında olarak eski yeni unutulmuş kimse bırakılmadan ayrım yapılmadan gönül siyasetiyle 2001 ruhunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam ediyoruz. Bu koltuklarda hizmetleri geçen değerli büyüklerimizden Allah razı olsun. Güçlü bir İlkadım için hep birlikte el ele kol kola yürüyeceğiz" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum