Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun genel kurulda hazır bulunmasına rağmen 600 delegenin 300 ün katılımıyla il seçimi yapıldı.

Ak Parti İl Başkanlığı Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun genel kurulda hazır bulunmasına rağmen 600 delegenin 300 ün katılımıyla il seçimi yapıldı.
23 Aralık 2014 - 23:45
Ak Parti İl Başkanlığı

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun genel kurulda hazır bulunmasına rağmen 600 delegenin 300 ün katılımıyla il seçimi yapıldı.

Genel merkez’in adayı olarak belirlenen Haydar Revi il başkanı seçildi.

Belediye meclislerine giremeyenler… KARGİD, MUSİAD yönetiminde bulunanlar… MEMUR-SEN den emekli olanlar… Her dönem her yönetimde bulunması şart olanlar… Ortahisar ilçe başkanlığı seçiminde kaybedenler ve ilçe belediye başkanlığını kaybettiği için görevden alınanlar… Paralele yakın diye il başkanı olamayanlar…  Haydar Revi başkanlığındaki il yönetim kuruluna girdiler!

Şimdi herkes mazbatayı bekliyor. İçerde yürütme kavgası var. Birçoğu yürütmeye girmek için torpil arıyor… Yürütmeye girme beklentisinde olup ta giremeyenler il yönetim kurulu toplantılarına katılmazlar.  50 asıl 50 yedek ten oluşan 100 kişilik liste 10 kişiyle toplanır. Gelenleri karşılar, gidenleri uğurlar.

Ak Parti de hiç kimse Ali Rıza Akdeniz veya Ahmet Metin Genç tipi yatırımları takip eden çalışmayan ve siyasete fazla bulaşan bürokratı gönderen İl başkanlığı beklemesin. Ancak sazlı, sözlü yaş günleri yapan Muhammet Balta ve muayenesinden partiyi yöneten Dr. Adnan Günnar tipi il başkanlığı bekleyebilir.

Delege gösterilmediği için kendisine oy veremeyen il başkanı Revi’ye hiç kimsenin tek kelime söz etme hakkı yoktur. Kimse merak etmesin bundan sonra Ak Parti’de barış hâkim olur.

Büyük şehir belediye başkanı Dr. O. Gümrükçüoğlu’nun tüm adamlarını il yönetimine almış her dediği olur. Tüm bürokrat atamalarını Dr. Gümrükçüoğlu takip ediyor. İstediğini gönderiyor, gideni tutuyor. Vali Abdul Celil Öz’de bir dediğini iki yapmıyor. Ortaya çıkan bu hastane ortaklıklarına ve imar tadilatlarına rağmen tek bir soruşturma açmıyor ve bir tek müfettiş istemiyor!

Nedir bu basındaki haberler, gelin şu işi bir araştırında demiyor… Adam hafta sonları izinsiz bu şehri terk ediyor hiç kimse ses de çıkartamıyor. Maraş Caddesi ve Atatürk alanı minibüs otoparkına dönmüş. Bunları görmeyen, göremeyen başkan Gümrükçüoğlu suçu özel araçlara, Reşadiye kavşağında halen neye yaradığı belli olmayan tarihi surları katleden, trafiği tamamen tıkayan köprünün suçunu karayollarına buluyor. Güney çevre yolu unutuldu, çömlekçi kentsel dönüşüm 20 yıl sonraya, Esen tepe, Narlıbahçe ve Hızır bey kentsel dönüşümü, Şehir hastanesi Boztepe’ye teleferik bir başka bahara kaldı. Tersane arazisinde çimler bitti, lojistik bölge Rize’ye, İkinci Üniversite ve Yatırım adası güme gitti. Zigana tüneli ihalesi sene sonu geldi halen bitmedi. Kara tren bu şehirde yine durmadı. Ah Trabzon vah Trabzon demekten başka çaremiz kalmadı!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum