Ak Parti Ailesi Bayramlaştı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ak Parti Ailesi Bayramlaştı
27 Haziran 2023 - 22:40
Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Yücel Arzen, Oğuz Üçüncü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen programda bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, herkesin Kurban Bayramını tebrik ederken, şu ifadeleri kullandı; "Bizleri Kurban Bayramına kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Bayramlar sevginin, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin çok yoğun yaşandığı özel günlerdir. Bugün de burada yine çok yoğun yaşadığımız güzel duygularla bulunuyoruz. Biz birbiriyle gönül bağı çok kuvvetli olan kocaman bir aileyiz. Milletimize hizmet yolunda hız kesmeden ilerliyor, omuz omuza, gönül gönüle, çok güçlü, kararlı ve inançlı şekilde yürümeye devam ediyoruz. Mayıs ayında yapılan seçimlerde de tün dünya bir kez daha şahit oldu ki milletimizin Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize güveni, desteği ve sevgisi çok büyük. Hem AK Parti'miz hem de Cumhur İttifakı'mız seçimlerden zaferle ayrıldı. Büyük bir gayretle çalışarak davasına sahip çıkan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye istikrar ve güven içinde yoluna devam ediyor. Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda da hep birlikte daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz. Bu düşüncelerle milletimizin, hemşehrilerimizin, teşkilat mensuplarımızın ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum