Reklam
Reklam
Reklam

Ağbaba ve Özel'den Başkan Deveci'ye Ziyaret

Esnaf ve yurttaşların sorunlarını dinlemek için Samsun’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti.

Reklam
Ağbaba ve Özel'den Başkan Deveci'ye Ziyaret
22 Ekim 2021 - 20:28
Reklam
Esnafın sorunlarını dinlemek ve bir dizi ziyaret yapmak için Samsun’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti. Ağbaba ile Özel'e CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan da eşlik etti.
Çalışmaları Anlattı
Başkan Deveci, Ağbaba ve Özel’le yaptığı sohbette göreve geldiği günden itibaren yapılan belediye çalışmalarını ve projelerini anlattı. Türkiye ve dünya gündemine de değinilen sohbette karşılıklı destek mesajları verildi. Dayanışma vurgusunun yapıldığı görüşme hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum