Reklam
Reklam
Reklam

Aday Adayı Üstün Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Üstün, MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığı ve muhtar derneklerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Reklam
Aday Adayı Üstün Seçim Çalışmalarına Başladı
22 Mart 2023 - 23:14
Reklam

AK Parti 28. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaparak Tekkeköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden ayrılan Muhammet Üstün, seçim çalışmalarına başladı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar’ın katılımıyla parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile seçim çalışmalarını başlatan Muhammet Üstün, son olarak MHP Tekkeköy İl Başkanlığı, Tekkeköy Muhtarlar Derneği ve Muhtarlar Birliği’ne ziyaretler gerçekleştirdi.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerden olumlu dönüşler aldığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Üstün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefine katkı sunmayı amaçladığını dile getirdi.
“Millete hizmet için yola çıktık” diyen Muhammet Üstün,  “Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde ülkemiz, ilimiz ve ilçemize hizmet için milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik ve hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarımıza başladık. Pazartesi günü diğer adaylarımızla birlikte ilçe teşkilatımızla buluştuk. Bugünse Cumhur ittifakı ortağımız MHP’nin Tekkeköy İlçe Başkanı Hakan Süzer kardeşimiz, Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Topçu ve Muhtarlar Birliği’ndeki muhtarlarımız ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden olumlu dönüşler aldık ve her birimiz üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda yaklaşan seçimler büyük bir önem taşıyor. Bizlerde karınca misali elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum