Açılış 1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'de

  MERKAD RESTAURANT AÇILIYOR Açılış 1 Eylül Pazartesi günü saat 14

Açılış 1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'de
29 Ağustos 2014 - 18:12
 

MERKAD RESTAURANT AÇILIYOR

Açılış 1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’de

Samsun İlkadım İlçesi Kazımpaşa Caddesinde hizmet vermeye başlayan “Merkad Restaurant”, zengin menü çeşitleri, farklı lezzetleri ve Türkiye şampiyonu aşçıları ile hizmet veriyor.

Müşterilerine farklı lezzetler sunan Merkad Restaurantın iddialı olduğu menülerinin başında çorbalar ile tandır kebap ve Gaziantep lahmacunu geliyor. Tandır çorba ve Alaca çorba Samsun'da yok. Yine orijinal gerçek kuzu tandırı, dana kavurma, keşkek, Gaziantep lahmacunu, Gaziantep usulü kebaplar, hakiki Gaziantep baklavası, kaymaklı ekmek kadayıfı, Merkad özel Şah şerbeti Merkad Restaurantın farklı lezzetlerinden bazıları.

Merkad Restaurant işletmecisi Hamza Kalkan ve Gaziantep'li şef Battal Yıldırım aynı zamanda Türkiye Aşçılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi. Hamza Kalkan, Samsun'a Türkiye'nin farklı bölgelerinden farklı lezzetleri getireceklerini belirterek, “Türkiye'nin farklı bölgelerindeki Türkiye Aşçılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla işbirliği yaparak her ay bir bölge mutfağını Samsun'a getirip burada farklı lezzetleri Samsun'luların tanımasına katkı vermek istiyoruz. Bu şekilde çok zengin Türk mutfağının daha iyi tanıtılmasına ve gelişmesine katkı vermek istiyoruz” dedi. Menüleri ve aşçıları ile iddialı olduklarını sözlerine ekleyen Hamza Kalkan;  “Türkiye şampiyonu aşçılarımız var, farklı lezzetleri tanımak ve tatmak isteyen herkesi bekliyoruz' dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum