98. Yılımız Kutlu Olsun

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Cumhuriyet Halk Partisi, Sivas Kongresi ile başlayan milli mücadele günlerinde temelleri atılmış, milletin birliği beraberliğini temel alan, savaş alanlarında kurulmuş bir partidir dedi.

98. Yılımız Kutlu Olsun
08 Eylül 2021 - 19:38
Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olmak gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel mirasıyla, geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden, kurtuluşun ve kuruluşun partisi olarak bugün de ilk gün ki heyecanla ülkemizin aydınlık yarınları için emek vermektedir.
Ülkemizi tam bağımsız, aydınlık, özgür, hukukun üstün olduğu, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, hiçbir çocuğun ülkemizde yatağına aç girmediği güzel günlere kavuşturacak olan ve bu minvalde hiç yılmadan mücadele veren, yine Cumhuriyet Halk Partisidir.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılın kıyısına ulaştığımız bu dönemde, ülkemize ve halkımıza olan sorumluluğumuz her zamankinden daha fazladır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerinin izinde, ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak, aydınlık ve çağdaş bir geleceğe taşıyacak olan kadrolar Cumhuriyet Halk Partisi örgütleridir.
98 yıl önceki kurucu felsefemizden ve kurucu önderimizden almış olduğumuz güçle, heyecanla, coşkuyla Kuruluşun ve Kurtuluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partimizin 98.yıl dönümü kutlu olsun.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum