9 Kulübün Puanı Silindi!

Ekonomik açıdan sürekli yükselen bir grafik çizdiği iddia edilen Türk futbolunda aslında bir çöküş yaşanıyor

9 Kulübün Puanı Silindi!
04 Aralık 2017 - 23:00
Ekonomik açıdan sürekli yükselen bir grafik çizdiği iddia edilen Türk futbolunda aslında bir çöküş yaşanıyor. 9 kulübün FIFA tarafından puanı silinirken yeni cezalar da kapıda!
Avrupa'nın önemli ligleriyle baş edebilme adına önemli adımların atıldığı Türk Futbolunda geçmişi başarılarla dolu olan ancak şu an alt liglerde mücadele eden birçok takım mali yönden büyük sıkıntılarla boğuşuyor.
Tarihinde Süper Lig kariyerleri bulunan Karşıyaka, Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu ve Manisaspor ile 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve FIFA tarafından puan silme cezaları aldı.
Zamanında Süper Lig'de mücadele veren Karşıyaka, Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu ve Manisaspor gibi takımlar ekonomik yükümlülüklerini yerine getiremediği için puan silme cezası aldı. Bu ekiplere 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor da eklendi. Söz konusu takımlar içinde, kalan borçlarını ödemediği takdirde yeni bir puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak ekipler de yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum