Reklam
Reklam
Reklam

37 Yıllık Sanat Deneyimiyle Sevenlerine Müzik Ziyafeti Sunacak

'Unforgettables by Cemil Sağyaşar’ dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanan Cemil Sağyaşar, konserin finalinde büyük bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz ay ‘Kış Konseri’ ile müzik severlere keyifli anlar yaşatan usta sanatçı Cemil Sağyaşar, 23 Ocak’ta da Frank Sinatra ve Nat King Cole şarkıları ile unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Ayrıca Tom Jones, Tony Bennett ve Louis Armstrong gibi unutulmaz sanatçıların şarkıları da konserde senlendirilecek.

Reklam
37 Yıllık Sanat Deneyimiyle Sevenlerine Müzik Ziyafeti Sunacak
17 Aralık 2019 - 20:50
Reklam
Uluslararası devlet protokollerinde Unforgettables ve Jazz konserleri veren değerli sanatçı Sağyaşar, eşsiz performansını Zorlu PSM Touché Sahnesi’nde de sevenleriyle buluşturacak. Biletler 'Passo' resmi sitesinden satın alınabilir olacak.
Cemil Sağyaşar Hakkında
Şan Bölümü’nü tamamlamış değerli sanatçı Cemil Sağyaşar, Uluslararası Shining Star Şarkı Festivali Müzik Direktörlüğü yaptı. TRT Tv2’de “Unutulmayanlar” Programı’nı hazırlayıp sunmakla beraber, birçok ulusal ve uluslararası yarışmada çeşitli ödüller aldı. “Halâ içimdesin” bestesiyle Pamukkale Şarkı Yarışması 2.lik, “Bir gün daha” bestesiyle Altın Güvercin Şarkı Yarışması, 4.lük FIDOF, Litvanya performans yarışması 3.lük, İspanya Kanarya Adaları, Tenerife Universong şarkı yarışması jüri özel ödülü, “Gel” bestesiyle Eurovision Türkiye finali 5.lik ödülleri aldı.
“Nostalji”, “Senfonik İstanbul”, “Ve Ben Yalnızım” solo albümleri de olan Cemil Sağyaşar, Erol Pekcan Jazz Orkestrası ve 40 kişilik Big Band eşliğinde çeşitli konserlere imza attı.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum