30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanacak!...

İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar; 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm Türkiye’de duyarlı kurum ve kuruluşların katılımı ile kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanacak!...
28 Ağustos 2021 - 19:59
Kutlamalar 30 Ağustos Zafer Bayramının ruhuna ve anlayışına yakışır olacak.
Samsun’da CHP İl-İlçe örgütleri olarak biz de STK’ların katılımı ile kutlayacağız. Saat 11.00 de Onur Anıtı’na çelengimizi koyarken Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi huzurunda Büyük Zafer’le taçlandırdığı “KURTULUŞ SAVAŞI” için O’na şükranlarımızı sunacağız.
30 Ağustos, Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları tarafından ülkemizin emperyalizm işgalinden kurtarıldığı tarihtir. Milli duyguya sahip halkımızca çok anlamlıdır, çok önemlidir.
30 Ağustos bayramını Samsun Büyükşehir Belediyesi de kutlayacak mış!
30 Ağustos 2021 de  “1. Dondurma Şenliği” düzenleyecek miş!
Adeta alay edercesine, hafife alarak, yok sayarak, küçümseyerek, anlamından çıkararak Büyük Zafer’in 99. yıl dönümünde; mendil kapmaca, torba yarışı, yakan top, halat çekme yanında geleneksel Türk çocuk oyunları adıyla bilek güreşi, okçuluk gösterisi, çocuk oyunları, palyaço gösterileri ve dondurma sunumu yapılacak mış!
Yazık…
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Milli Bayramlarımıza katılmama veya geç gelme gibi duygularımızı inciten tavırlarını biliyoruz. Ancak, Milli Bayramlarımızla alay edilmesini, küçümsenmesini kabul edemeyiz. Büyükşehir Belediyesinin, kurtuluş savaşında can vererek vatanımızı kurtaran şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bu tavrını halkımıza şikâyet ediyoruz.
Zaten, yönetemiyorsunuz…
Belediyeleri ekonomik olarak da batırdınız. Şimdi de milli duygularımızla alay etmeye kalkışıyorsunuz.
Yazık!
Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emperyalizme karşı verdiği mücadeleyi ve onun devrimlerini hazmedemiyorsunuz.
Samsun halkı bu yaptıklarınızı unutmayacaktır. İlk seçimde sizi ve sizin anlayışınızı sandığa gömecektir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum