Reklam
Reklam
Reklam

'21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nüz Kutlu Olsun

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Reklam
'21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nüz Kutlu Olsun
21 Ekim 2020 - 18:31 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 18:54
Reklam
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Gazetecilik mesleği ve gazeteciler, demokrasinin sarsılmaz temeli olmayı sürdürüyor" dedi.
Demokrasinin Sarsılmaz Temeliyiz
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çakır mesajında, gazetecilik mesleğinin önemine dikkati çekti ve, "Gazeteciler, demokrasinin sarsılmaz temeli olmayı sürdürüyor" dedi.
Milletin Vicdanına Ses
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmek adına, doğru, tarafsız, objektif haber verebilmek için büyük bir mücadele içerisinde görevlerini yaptıklarını belirten Yusuf Ziya Çakır, "Meslektaşlarımız, dün olduğu gibi bugün de milletin vicdanına ses olmayı sürdürmektedir. Gazetecilik mesleği ve gazeteciler, demokrasinin, fikir ve düşünce hürriyetinin sarsılmaz temeli olmaya devam edecektir" diye konuştu.
Başkan Çakır mesajının son bölümünde ise, "Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek  emek veren, fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum