2017 DEAFLYMPICS GÖNÜLLÜLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

2017 Deaflympic İşitme Engelliler Olimpiyatlarında görev alacak olan gönüllü gençler, Canik TOHM' da, kahvaltıda bir araya geldiler

2017 DEAFLYMPICS GÖNÜLLÜLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
07 Mart 2017 - 18:15
7- Boş kalıp haber2017 Deaflympic İşitme Engelliler Olimpiyatlarında görev alacak olan gönüllü gençler, Canik TOHM' da, kahvaltıda bir araya geldiler.
Yaklaşık 20 kişiden oluşan gönüllü grubunun yanı sıra, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' un da katıldığı kahvaltıya ayrıca Şube Müdürleri Tuğba Çimen, Gaye Gümüş, Şeyda Sağlam Gündüz ile Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın katıldı.
SAMSUN İÇİN ÖNEMLİ ORGANİZASYON
Çoğunluğu Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden katılan gönüllü öğrencilerle beraber Samsun  ZİÇEV' den (Zihinsel Yetersiz Çocuklar Yetiştirme ve Koruma Vakfı) Kurum Müdürü Zeynep Albayrak Ekşİ ve ZİÇEV Samsun Şube Başkanı Alaaddin Kuru' ya 2017 Deaflympics hakkında bilgiler aktaran Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt,” Bu büyük organizasyon  Samsun için önem taşıyor. Bu konudaki eksiklikleri koordinasyon içerisinde, hızla gidereceğiz ve herkesin katkısının değerli olduğunu biliyoruz “dedi.  Müdür Özyurt genç gönüllülerin sorularını yanıtladı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum