2. DEVRE ÇANKIRI DEMİRSPOR MÜSABAKASI İLE BAŞLIYOR

ANAKENT SPOR DEVREYE İDDİALI GİRİYOR Bölgesel Basketbol Ligi’nin ilk devresini namağlup lider olarak tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Erkek Basketbol Takımı, ikinci devreye

2. DEVRE ÇANKIRI DEMİRSPOR MÜSABAKASI İLE BAŞLIYOR
18 Aralık 2014 - 16:52
ANAKENT SPOR DEVREYE İDDİALI GİRİYOR

Bölgesel Basketbol Ligi’nin ilk devresini namağlup lider olarak tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Erkek Basketbol Takımı, ikinci devreye de yaptığı transfer ve takviyelerle mutlak şampiyonluk iddiası ile çıkacak.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne oldukça iddialı giren ve sezon başında antrenörlüğe Türk basketbolunun önemli isimlerinden Halil Caner Yıllar’ı getiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, Boluspor’dan Burak Dündar ve Yiğit Bektaş transferlerinden sonra Afyon Belediyespor’dan Alperen Kalaycıoğlu transferiyle de oldukça ses getirmişti.

Anakent Spor ikinci devreye başlamadan önce Şimdi de Cihan Deliçay transferiyle ligin en iddialı takımı olduğunu bir kere daha gösterdi.

1983 doğumlu, 1.85 boyunda guard pozisyonunda oynayan Cihan Deliçay, TB2L takımlarından Sakarya BŞB takımından transfer edildi.  Geçtiğimiz sezon takımının 2.Lig’e yükselmesinde büyük emeği geçen ve takım kaptanlığı görevinde bulunan sporcu, sakatlanıp sezonu tamamlamıştı.

2. DEVRE ÇANKIRI DEMİRSPOR MÜSABAKASI İLE BAŞLIYOR

Erkekler Bölgesel Basketbol Liginin ilk devresini namağlup lider tamamlayan Anakentspor ikinci devrenin ilk maçında evinde Çankırı Demirspor’u ağırlayacak. 20.12.2014 Cumartesi günü saat 16:00’de başlayacak olan maç eski Yaşardoğu Spor salonunda oynanacak. Anakent Spor yöneticileri ücretsiz olan maça tüm basketbolsever Samsun’luları beklediklerini söylediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum