1999 Yerel ve genel seçimlerde...

Gel Mindere Güreşelim! 1999 Yerel ve genel seçimlerde merkez sağın en büyük TBMM’nin ikinci Büyük partisi olarak 57 Hükümet e ortak olan MHP Kemal Derviş kanunlarını anında uygulamaya

1999 Yerel ve genel seçimlerde...
20 Haziran 2015 - 11:12
Gel Mindere Güreşelim!

1999 Yerel ve genel seçimlerde merkez sağın en büyük TBMM’nin ikinci Büyük partisi olarak 57 Hükümet e ortak olan MHP Kemal Derviş kanunlarını anında uygulamaya alarak T.C.nin ekonomisini batmaktan kurtarırken 2002 genel seçimlerinde kendisi baraj altında kalmış, 2007 Genel Seçimlerinde zorda olsa TBMM’ye dönmeyi başarmış, 2011 genel seçimlerinde oyları yükselen MHP’nin kurmay kadrosuna inanılmaz tuzaklar kurulmuş bunları birde zamanın başbakanı Recep Tayip Erdoğan desteleyince kıl payı barajı aşmıştı.

29 Mart 2014 yerel seçimlerinde Adana, Mersin, Manisa gibi 3 büyük şehir 113 ilçe 224 ilçe ve belde belediyesini kazanan MHP  %16yı yakalamıştı. 7 Haziran 2015 genel seçimlerine giderken AK Parti politikalarını amansızca eleştirmeye başlamış ve vatandaş MHP’yi iktidar da görmek istemiştir. Çünkü ülke çok kötü yönetilmektedir. 13 yıl önce bu şehirde yüzlerce insanın çalıştığı ev park geçindirdiği KÖY HİZMETLERİ BÖLGE VE İLMÜDÜRLÜKLERİ, SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANA TAMİRHANE MÜDÜRLÜKLERİ, ORMAN ANA TAMİRHANE MÜDÜRLÜKLERİ, ZİRAİ DONATIM BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ, SÜMER BANK, TEKEL, FKB kapatılmış, ÇİMENTO FABRİKASI, TELEKOM ve LİMAN İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ SATILMIŞ, çalışanları ise sokağa atılmış FORM AVM, CEVAHİR AVM, VARLIBAŞ AVM, BİM ve ŞOK mağazalar zincirleri açılmış esnafın ekmeğine kan doğranmış esnaf siftah etmeden mağaza kapatmıştır.

Büyük sanayide 400 esnaftan 300’ü kapatmak için gün sayarken Trabzon limanından narenciye ihraç eden şirketler Soçi limanı kapatılınca soluğu Samsun’da almış, oralarda TIR Garajları evler parklar satın alarak resmen Samsun’a nakletmişlerdir.

Peki, içerde böylede dışarıda nasılız? Geçtiğimiz hafta Kuveyt ziyaretimiz sırasında Atatürk havalimanı VİP salonunda tanıştığım pilot bana Suriye hava sahası bize kapalı, Irak hava sahası İŞİD tehdidi altında, İran üzerinden dolaşıyoruz. Yolculuk 2 Saatten 4 saatte çıktı. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın ülkesi Türkiye’ye Libya, Yemen, Mısır gibi Müslüman ülkeler hava sahalarını kapatmış, sınırlarımız yol gecen hanına dönmüş.

Benim ülkemde hal böyle iken MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli koalisyon bize zarar verir diyor, önce ülkem sonra partim diyen Dr. Bahçeli önce partim sonra ülkem deyince CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ben makam ve mevki peşinde değilim buyurun başbakanlığı siz alın ülkeyi zor durumdan kurtarın diyerek Dr. Bahçeli’ye süper bir el ense çekti. Öyle kaçmak yok… Mindere gel mindere dedi. Şimdi kaçanı da göçeni de bu millet görecek!

Artık Dr. Bahçeli konjoktür bize uygun değil diyemeyecek!...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum