1965 Samsunspor Derneği'nden Başkan Yıldırım'a Açık Çağrı!...

1965 Samsunspor Derneği olarak yeni sezon öncesi Samsunspor yönetimimizden ve Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım'a açık çağrımızdır.

1965 Samsunspor Derneği'nden Başkan Yıldırım'a Açık Çağrı!...
03 Haziran 2023 - 17:12 - Güncelleme: 03 Haziran 2023 - 17:26
Kırmızı beyaz renklere gönül vermiş, her koşulda Samsunspor'umuzu şartsız destekleyen, içeride dışarıda her daim Atatürk'lü armanın peşinde olan taraftarımız bu yıl satın alacağı kombinelerle Samsunspor tarihinde bir rekor kırma arzusundadır.
Aşağıda okuyacak olduğunuz satırlar başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'a açık çağrımızdır;
*Kulübümüzün, güzide şehrimizle tekrar bütünleşmeye başladığı şu dönemde takımımıza maddi kaynak yaratılması açısından büyük önem arz eden kombine satışlarının yüksek sayılarda olması en büyük temennimizdir. Bu sebepten dolayı kombine fiyatları şehrin ekonomik parametreleri, özellikle orta ve dar gelirli vatandaşlarımızın ekonomik durumları göz önünde bulundurularak taraftarın önüne koyulmalıdır.
*Aynı zamanda pozitif ayrımcılık gereği "kadın taraftar ve öğrencilerimize" indirim sağlanması ve önceki sezonda kombine alan taraftarlarımıza teşvik edici bir kampanya yürütülmesi gereğine inanmaktayız.
*Samsunsporluluğu sadece maç günleri değil, hayatın her aşamasında ilke edinen, Atatürk'lü armayı şahsi siyasi düşüncelerimiz ve dünya görüşlerimizin önünde tutan, taraftarlığın sadece maç günleri değil bir hayat tarzı ve bir rol model olduğuna inananlar olarak temennimiz bu yöndedir.
Öte yandan;
1965 Samsunspor Derneği olarak bu sezon ilk etapta 100 adet kombine satın alarak kulübümüze destek vereceğimizi bildirir ve bundan da göğsümüzü gere gere gurur duyarız.
*Kombine satışlarıyla alakalı olarak şehri harekete geçirecek tüm kampanya, faaliyetlerde görev almaya, sahada her türlü desteği vermeye talibiz.
*Takımımızın ürettiği iş, oynadığı maç, sattığı forma vs. hiçbir unsuru pazarlık konusu yapmak değil niyetimiz. Makul düzeyde kendi realitemize, hayat standartlarımıza uygun bedeller ödeyerek sevdamızın peşinde koşabilmeye devam etmektir.
*Samsunspor'un eşi benzeri yaşanmamış olumsuz tecrübelerinde yanında olanlar olarak sadece bundan sonra da aynı yerde durmak istiyoruz.
-Mevziimizi terk etmek istemiyoruz!
-Dün, bugün, yarın Samsunspor
1965 Samsunspor Derneği


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum