19 MayısYeniden Refah'ta Gençlik Kolları Başkanlığı'nda değişim yaşandı

Yeniden Refah Partisi 19 Mayıs İlçe Gençlik Kollarında görev değişikliği yaşandı. Parti’nin yeni Gençlik Kolları Başkanlığı’na Emre Çilingir atandı.

19 MayısYeniden Refah'ta Gençlik Kolları Başkanlığı'nda değişim yaşandı
23 Ağustos 2023 - 11:18 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 16:15
İlçe Parti binasında yapılan görevlendirmede eski gençlik Kolları başkanı Muhammet Şen ve İlçe Başkanı Enver Şenocak katıldı.
Şenocak: bu zamana kadar başarılı çalışmalara imza atan Muhammet Şen kardeşim'e teşekkür eder, yeni başkan Emre Çilingire'de başarılar dilerim dedi. 19 Mayıs İlçesinde gençlerin tevecühünü kazanmış partimizin, gençlerle güzel çalışmalara imza atacağız, bizler tüm Teşkilatımızla hedefimize emin adımlarla yürüyoruz’ dedi.
Çilingir, ‘Çok çalışarak iktidar hedefimize yürüyeceğiz’
İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Emre Çilingir, ‘Bana bu önemli görevi tevdi eden Sayın İlçe Başkanım Enver Şenocak' ve parti büyüklerime teşekkür ediyorum. Rabbimin izniyle partime en güzel şekilde katkı sağlayacak, iktidar hedefimize çok çalışarak ulaşacağız’ diye konuştu.
Emre Çilingir Kimdir.
1992 yılında Samsun 19 Mayıs ilçesinde doğdu.İlköğretim ve lise egitimlerini 19 Mayıs İlçesinde  tamamladı.
2011 yılında Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Lisans eğitimine başlayarak 2016 yılında Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisans Programı ile eğittirdi.Yuksek lisans programını basariyla tamamlayarak akademik kariyerimi sürdürmeye devam ediyor.
Yüksek lisans eğitimim devam ederken  2017 yılında Ankarada Dil eğitimi mi tamamladı. Son olarak Şehrimizin Üniversitesi OMÜ Spor Bilimleri Fakültesinde 2022 yılında Doktora eğitimime başlayarak akademik kariyer sürecimi devam ettirmekte. Aktif olarak 19 mayıs ilçesinde Basketbol antrenörü olarak çalışmakta, ilçe gençlerinin gelişimlerine çok yönlü olarak katkı sağlamaya çalışmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum