19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.
18 Mayıs 2021 - 18:43
Kangüleç mesajında; 19 Mayıs tüm Türk halkı için tarihi  ve  önemli bir dönüm noktasıdır. Milli Mücadelenin ilk kıvılcımı, milletçe tekrar bağımsızlığa yürüyüşümüzün ilk adımıdır.
Bu tarihi günün, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelemizi resmen ve fiilen başlatışının, 102. yıl dönümünü geçen yılda olduğu gibi korono virüs salgını nedeniyle evlerimiz de veya balkonlarımız da kutlamak zorunda kalsak ta biz kadınlar, analar inanıyoruz ki; tüm olumsuz koşullara rağmen çocuklarımızın, gençlerimizin coşkusu evlerden taşacaktır.
Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimiz cesaretleri ve zekâları ile  Vatanımıza, Hürriyetimize ve Cumhuriyete ilelebet sahip çıkacaklardır çünkü onlar GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün evlatlarıdır. Çünkü onlar GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN emanetinin farkındalar ve her zamanda farkında olacaklardır.
Bu inancımızla; Cumhuriyeti gençlerimize emanet eden,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum