17 Yaşındaki Muhammed Öne Geçtik

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, deplasmanda 2-1 kazanılan Tuzlaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

17 Yaşındaki Muhammed Öne Geçtik
13 Kasım 2022 - 16:53
Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Maça iyi başladık. İlk yarıda topun bizde kalma süresi ve oyun üstünlüğü tamamen bizdeydi. Defasın arkasına attığımız toplarla ceza sahası içinde bulduğumuz 4 pozisyonu değerlendiremedik. Kaleci de başarılıydı. Bu pozisyonlardan birinde kaptırdığımız topta eksik yakalandık, müdahale edemedik ve kalemizde golü gördük. Daha kontrollü oynayıp, tempoyu yüksek tutup, pas hatalarını aza indirmemiz gerekiyordu. İkinci yarıya Harris ile başladık ve tüm oyunu rakip sahaya yıkdık. Baskıyı arttırdık. Tempoyu yüksek tuttuk. Harris'in asistinde Tanque golü kaydetti.
74’üncü dakikaya kadar Tuzla kalemize gelemezken Laura, Tanque ve Osman ile net pozisyonları atamadık. Rakip de 10 kişi kaldı. Ahmet Sağat ve Muhammet Ali değişiklikleriyle hücum gücümüzü arttırmayı hedefledik. Nitekim Ahmet asisti yaptı, 17 yaşındaki Muhammed golü attı ve 2-1 öne geçtik” dedi.

Süper Lig rotasına oturduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Maç sonuna kadar topa hakim olarak kazandık. Oyuncularıma 2’nci yarıdaki yüksek mücadelelerimden, kazanma azimlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık maç fazlasıyla 2’nci sıradayız ve Süper Lig rotasına iyice oturduk. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Yüksel Yıldırım, 90 dakika boyunca destekleriyle galibiyette önemli rol oynayan büyük Samsunspor taraftarına ve aileme hediye ediyorum. Bir haftalık aramız var, sonra Ankara Keçiörengücü deplasmanında önemli bir maça çıkacağız.  Herkese ve bizi yalnız bırakmayan medyamıza da sonsuz teşekkür” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum