17 Takım Turnuvada Şampiyonluk İçin Mücadele Edecek

Kavak Genç Girişimciler Derneği tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Kavaklı Gençler Halı Saha Futbol Turnuvası” İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başlama vuruşu ile start aldı.

17 Takım Turnuvada Şampiyonluk İçin Mücadele Edecek
16 Temmuz 2023 - 17:43
Kadıköy Spor Tesislerinde 17 takımın 1,5 ay sürecek “Kavaklı Gençler Halı Saha Futbol Turnuvası” açılışına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KA-DEF Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Erişgin, KAVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pişkin, Deva Partisi  İlkadim İlce Başkan Ender Çıkla, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, sivil toplum kuruluşları başkanları çok sayıda vatandaş ve sporseverler katıldı.
Sabırla birlik ve beraberliğimizle filizlendirdik
Saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı sonrası açılış konuşmasını yapan Kavak Genç Girişimciler Derneği (KGDD) Dernek Başkanı Adem Sekmenoğlu, ”Bugün burada katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan onurlandıran herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.4 yıl önce başladığımız turnuvada biz burada bir fidan dikerek sabırla birlik ve beraberlikle filizlendirdik. Sıkıntılarımız problemlerimiz elbette oldu. Ama her sene bir önceki seneden eksik olan yanlarımızı tespit edip elimizden geldiğince gidermeye çalıştık. Bizden sonraki kuşaklara bu etkinliği aktarabiliyorsak kendimizi başarılı olarak göreceğiz. Yeni kurduğumuz bu dernek çatısı altında insanlarımızı ötekileştirmeden hep birlikte bir arada olacağımız daha farklı etkinliklerde ben yönetim kurulumdaki arkadaşlarımız şehrimizin ve ilçemiz için her zaman desteğimizi esirgemeyeceğiz. Mücadele edenler belki her zaman kazanamazlar ama kazananlar hep mücadele eder sözüyle sözlerimiz tamamlıyor, turnuvada ter dökecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Bu atmosferi yerinde yaşamak lazım
3 yıl önce başlayan bu turnuvanın hepsine katılım gösteremesek te birçok maçı burada seyredip o anki atmosferi yerinde yaşadığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Burada çok zevkli maçlara tanıklık ettim. Turnuvada sinirlerimize hâkim olarak kardeşliği ön planda tutarak buradan birlikteliğimizi yücelterek çıkmalıyız. Çok kırılgan bir yapıya sahip olan hemşehrilerimizle yapacağımız her etkinliğimize pozitif taraftan bakarak devam ettirmemiz lazım. Bu vesile ile ben turnuvaya katılım gösteren bütün sporcularımıza ve desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kavaklıya yakışır bir turnuva olsun
Öncelikle bu etkinlikte yer alan tüm protokolü saygı ile selamlıyorum diyen KA-DEF Dernek Başkanı Bayram Erişgin,” Genç Girişimciler Dernek Başkanım zaten gerekenleri söyledi. Benim sizlerden ricam Kavaklılara yakışır bir turnuva olsun.3 yıldır bu turnuvaları zor şartlar altında sürdürüyorduk. Pandemi ile başlayan zorluklar yine bu tesiste turnuva zamanı ışıklarımızı kapatmaya çalıştılar. Ama biz yılmadık.3 yıl devam ettirdik. Bu senede Kavak Genç Girişimciler Derneğimize bu etkinliğimizi teslim ettik. Tüm takımlarımıza bu turnuvaya katılım gösterdikleri için teşekkür ediyor iyi olan kazansın diyorum” ifadelerini kullandı.
Açılış maçı berabere bitti
Konuşmaların ardında 17 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği Kavaklı Gençler Halı Saha turnuvasının ilk maçı efsane hakem Ali Gürler yönetiminde Azaklı-Alagömlek arasında oynandı. Her iki takımın birbirine üstünlük sağlayamadığı mücadele 2-2 berabere bitti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum