14'ÜNCÜ KARADENİZ JUDO TURNUVASI BAŞLADI

Samsun'da düzenlenen 14’üncü Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda ı başladı

14'ÜNCÜ KARADENİZ JUDO TURNUVASI BAŞLADI
24 Eylül 2016 - 22:26
7-bos-kalip-haber 1Samsun'da düzenlenen 14’üncü Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda ı başladı. 15 ilden 520 sporcu 19 Mayıs Kentinde buluştu.
Türkiye Judo Federasyonu'nun koordinesinde Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya Samsun, Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Düzce, Giresun, Karabük, Ordu, Rize, Sinop, Trabzon, Zonguldak ve misafir olarak katılan Ankara'dan toplam 520 sporcu tatmiye çıkan 120 sporcu ile temsil edildiği 14’üncü Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası, yapılacak olan müsabakaların ardından sona erecek.
2ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON İLİMİZİ 120 SPORCU TEMSİL EDİYOR
Her yıl Karadeniz bölgesinde bir ilde düzenlenen Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası'nın 14’ünsü Samsun’da başladı. Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda organizasyonun açılış seremonisi yapıldı. Seremonide konuşan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Depo ve Ayniyat Şube Müdürü İsmail Tekin; "Sporcuların gelişimi açısından önemli bir organizasyon. İlimizi 120 sporcu temsil ediyor. Katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Ayrıca Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum