"1000 Şehide 1000 Su Kuyusu" Projesi Start alıyor…

İçişleri Bakanlığı ve Deniz Feneri Derneğinin ortaklaşa yürüteceği “1000Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” adını verdiğimiz projeyi başlatıyoruz.

"1000 Şehide 1000 Su Kuyusu" Projesi Start alıyor…
09 Temmuz 2020 - 21:35
Ülkemizin güvenliği için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin isimlerini binlerce km uzakta susuzluk çeken Afrika Müslümanlarına su kuyuları açarak şehitlerimize ve onların ailelerine olan vefa borcumuzu ödemek ve dualara vesile olmak amacıyla “İçişleri Bakanlığı ve Deniz Feneri Derneği”nin ortaklaşa yürüteceği “1000Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” adını verdiğimiz projeyi başlatıyoruz.
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun teşrifleri ile icra edilecek projemizin tanıtım ve imza törenine katılımınızdan onur duyacağız.
Törende, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde PKK'lı teröristlere ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir’in babası İbrahim Taşdemir ile PKK’nın Mardin’in Derik ilçesinde bulunan Kaymakamlık binasına yaptığı hain saldırı sonucu şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’te hazır bulunacaklar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum