1. Lig Kupasının Ucundan Kaldıralım!...

PANİK YOK, PLAY- OFF VAR! Bu köşe yazısının başlığı; zaten her şeyi anlatıyor da biz yine de biraz konuyu açalım ki net olarak ne demek istediğimiz belli olsun! Evet, şimdi ligde; 1

1. Lig Kupasının Ucundan Kaldıralım!...
25 Nisan 2019 - 20:30
PANİK YOK, PLAY- OFF VAR!

Bu köşe yazısının başlığı; zaten her şeyi anlatıyor da biz yine de biraz konuyu açalım ki net olarak ne demek istediğimiz belli olsun!
Evet, şimdi ligde; 1. ve şampiyon olarak direkt 1. Lig' e çıkabilmemiz için; Keçiörengücü ile Kastamonuspor takımlarının mağlup, Samsunspor'un da maçlarını galip bitirmesi gerekiyor ki; bu ihtimal de biraz zor gibi görünüyor.
Ancak; Play-Off kesin şu anda ve biz gerçekçi olarak, şimdi bu hedefe hazırlanalım. Yani, bu sezon şu 1. Lig' e hayırlısıyla bir çıkalım da gerisi kolay olur inşallah.
Elbette ki; gönül ligi birinci ve şampiyon olarak tamamlamak isterdi fakat Play- Off' lardan birinci ve şampiyon olarak 1. Lig' e yükselebilmek de büyük bir başarı olur. Bunu başaracak güç ve potansiyel de mevcuttur, yeter ki biz bu hedefe odaklanıp buna inanalım ve güvenelim.
Biz spor köşe yazarlarına düşen de; bu saatten sonra artık bizler de kendimizi Play- Off' lara odaklayalım; takımı zafere giden yolda yalnız bırakmayalım. Umutsuz yazı ve yorumlarla futbolcuların moral ve motivasyonlarını zedelemeyelim.
Gün; birlik ve beraberlik günüdür. O halde; hepimiz bu takımı 1. Lig yolunda, olumlu yöne kanalize edelim ki; sonunda yüzlerimiz gülsün, gönül bahçemizde çiçekler açsın.
Hedefimiz belli, yol belli, biz bu aşka inandık besbelli. Hadi aslan parçaları, hadi futbol yıldızları; gösterin gücünüzü, kutlayalım bu mutlu son olacak günümüzü.
İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım, İsmet Taşdemir, Yılport Samsunsporlu oyuncular, taraftarlar, Samsun ve ilçe Yerel Basın'ı, A'dan Z'ye; yüreği SAMSUNSPOR aşkı, sevdası ile dopdolu olanlar; hadi hep beraber; tutup şu 1. Lig Kupasının ucundan kaldıralım mavi gökyüzüne!
Allah'ın izniyle bu kupa, Samsun' a gelecek ve bizler de 1. Lig' i şampiyonluk marşlarıyla şereflendireceğiz.
Yolunuz açık olsun. Zafer bizim olsun!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum