Özdağ'dan Ayhan Abdik Açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak, Atakum İlçe Kongresi delege seçimlerinde yaşanan ve partimizin kültürüne, değerlerine yakışmayan üzücü olayı en güçlü şekilde kınıyoruz.

Özdağ'dan Ayhan Abdik Açıklaması!
21 Ağustos 2025 - 16:08
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ açıklamasında; Olayın hemen ardından kamuoyuna yaptığımız açıklamada belirttiğimiz üzere, sorumlular hakkında gerekli tüm işlemler başlatılmıştır.
Aynı gün parti üyemiz Ayhan Abdik’in beyin kanaması geçirdiği bilgisi alınmış, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi yakından takip edilmiş, ailesiyle görüşülmüş ve süreç Parti Genel Merkezimize düzenli olarak iletilmiştir.
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, konunun ciddiyetini dikkate alarak olayı bizzat takip etmiş, görevlendirilen heyet tüm taraflarla görüşmüş, hazırlanan rapor Merkez Yönetim Kurulumuzda değerlendirilmiş ve sorumlular hakkında Yüksek Disiplin Kurulu süreci başlatılmıştır. Süreç halen devam etmektedir.
Soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi için İl Başkanlığımız bu sürede kamuoyuna açıklama yapmamayı tercih etmiştir.
Günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren yol arkadaşımız Ayhan Abdik’in sağlık durumunu anbean takip ediyoruz.
Kendisine acil şifalar diliyor, Abdik ve Abdikoğlu ailelerinin yaşadığı acıyı ve endişeyi yürekten paylaşıyoruz.
Partimizin her üyesi düşüncesini özgürce ifade etme hakkına sahiptir.
Ancak,
Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında şiddete, zorbalığa, baskıya asla yer yoktur.
Kimden gelirse gelsin, hangi gerekçeyle yapılırsa yapılsın şiddeti reddediyoruz.
Hiçbir makam, hiçbir tartışma, hiçbir siyasi hesap; bir insanın sağlığından ve yaşamından daha değerli değildir.
Bugün hepimize düşen görev; sağduyuyu, dayanışmayı ve insana saygıyı öne çıkarmaktır. En büyük dileğimiz, Ayhan kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum