Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, yayınladığı video ile CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’i desteklediğini açıkladı. Mansur Yavaş, “Ankara’dan Samsun Atakum’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Serhat Başkanım kazandığında, oradaki projelerini gerçekleştirmesi konusunda bizde destekte bulunacağız. Bu vesile ile tüm Atakum’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum “ diye konuştu.
Başkan Mansur Yavaş’ın kendisine verdiği destekten dolayı Serhat Türkel’de telefon ile arayarak teşekkürlerini ve saygılarını sundu.
Siyaset
Mansur Yavaş'tan, Serhat Türkel'e Tam Destek Sözü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, yayınladığı video ile Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’e tam destek sağlanacağını söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özdağ, Doğalgaz ve Elektrikte Yangın Var!
Özdağ, Yeni Parti İl Başkanlığı Mazbatasını Aldı!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara’da!
Bakan Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Kabul Etti!
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı!