Karaaslan'dan Mevlid Gecesi Mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Mevlid Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
25 Eylül 2023 - 21:09
Mevlid Gecesi’ni; kulluğuyla, yaşantısıyla, sabrıyla, tevekkülüyle rehberimiz olan Hz. Peygamberimizi muhabbetle anma, tefekkürle anlama vesilesi olarak görüyoruz. Peygamber Efendimizi hakkıyla tanımak; güzel ahlakı, ahde vefayı, kardeşlik hukukunu, doğruluğu, adaleti hakkıyla bilmek ve bu değerlere sıkı sıkıya sarılmakla mümkündür.
Bugün dünyada İslam düşmanlığının, Müslümanları ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hedef alan provokatif saldırıların ve ırkçılığın bir virüs gibi yayıldığına ve saldırganların giderek pervasızlaştığına büyük üzüntüyle şahit oluyoruz. Mukaddes değerlerimizin, hastalıklı zihinlerin çirkin eylemlerine alet edilmesine Türkiye olarak en güçlü tepkiyi veriyor, ifade özgürlüğü kisvesi altında bu nefret eylemlerine geçit verilmesini kınıyoruz. Yüce dinimiz İslam'ın şefkat, kuşatıcılık ve bir arada yaşama ilkelerinin, dünyanın bugün karşı kaldığı sıkıntıların aşılmasında her yönüyle insanlığa ışık tutacağına inanıyoruz.
Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Mevlid Gecesi’ni tebrik ediyor, inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yere sahip olan, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı bu müstesna gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.”








FACEBOOK YORUMLAR