VURAL'DAN EDEP VE GÜZEL KONUŞMA DERSİ

 VURAL, EN GÜZEL, EN EDEBLİ SEÇİM KAMPANYASINI SDET PARTİSİ YÜRÜTÜYOR! Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Saadet Partisi Çarşamba teşkilatıyla kahvaltıda bir aray

VURAL'DAN EDEP VE GÜZEL KONUŞMA DERSİ
11 Mart 2014 - 03:12
 VURAL, EN GÜZEL, EN EDEBLİ SEÇİM KAMPANYASINI SAADET PARTİSİ YÜRÜTÜYOR!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, Saadet Partisi Çarşamba teşkilatıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı İdris Çakır da katıldı.

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural kahvaltıda, "31 Mart milat olacak. Saadet' e olan teveccüh herkesi korkutuyor" diye konuştu.

'PARTİMİZDEN BAŞKA EDEPLİ, GÜZEL KONUŞAN HİÇ BİR PARTİ YOK '

Vural şöyle devam etti, "Biliyorsunuz seçim arifesindeyiz ve derdimiz güzel güzel seçim çalışmalarını yapmak ve sonuca ulaşmak. Elimizden geleni de yapıyoruz. Bundan 5 yıl önce ki seçimlere de katıldım. İnanın o zaman bu havanın onda biri değil, 50 de biri de değil. Şu anda ortam çok güzel. Partiler birbirine girmiş durumdalar. Bizim partimizden başka edepli, güzel konuşan hiç bir parti yok"

'SEÇİMDE HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ RAĞBETİ GÖRÜYORUZ'

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, "Bu seçimde hiç beklemediğimiz rağbeti görüyoruz. Dün Samsun' da sevgi yürüyüşü yaptık. Herkes selam veriyor, kucaklıyor ve inanın sizi dört gözle bekliyoruz diyorlar vatandaşlar.  Bizse sadece el sallayabiliyoruz ulaşmamız mümkün değil. Eğer rabbimiz bize yardım ederse bir rüzgâr söylediğimiz bir sözü bin kişiye, bin kişi bir bir kişiye aktara aktara duyuruyor. Ve hiç ummadığımız yerler de tanıdıklarımız karşımıza çıkıyor ve neredesiniz, nerede kaldınız diyor. Büyük ilgi ve sevgi gösteriyorlar. Biz istiyoruz ki; diğer partiler de bizim gibi çalışsınlar."

'BAZI YERLER DE DİĞER PARTİLER SIFIR ÇEKECEK'

Diğer partiler de televizyonları bıraksınlar, birbirine hakareti bıraksınlar tertemiz bir siyaset yapalım diyen Vural, "Bu seçimler bir Genel Başkanlık seçimi değil belediye başkanlık seçimidir. Burada Çarşamba'da İdris Çakır'ı Belediye Başkanı seçeceğiz. Ama onlar öyle bir havaya getirdiler ki sanki bu seçimde Genel Başkan seçilecek. Bizde öyle bir program yok. Öyle bir şey yok. Genel Başkanımız Samsun' da bana görev verdi. Bu seçimlerde bazı yerler de diğer partiler sıfır çekecek, partimiz oralar da yüzde yüz kazanacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin diyor ki; bu seçimler de Saadet Partisi de var onlar da yükselişe geçti. İnanın onlar bile bunu söylüyorsa bunu başaracak olan sizlersiniz. Bu da sizin çalışmalarınızla olacak. İnşallah Çarşamba' da bunlardan birisi olacak" diye sözlerini tamamladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum