Küçüklerimizi kucaklayamayacak, hısım, akraba ve dostlarımızı ziyaret edemeyeceğiz.
Sosyal mesafemizi koruyacağız ancak kalbimizde sevgimize sınır koymayacağız. Sevdiklerimizin ve ülkemizin sağlığı için üzerimize düşen fedakârlığı millet olarak yerine getireceğiz. Yokun, yoksulun açın halinden anlamamamıza vesile olan ve nefsimizi terbiye etmemiz için tutuğumuz oruçların yanı sıra Pandemi sürecinde Annelerimizin, Babalarımızla; Evlatlarımızla kucaklaşamadan gerçekleştireceğimiz Ramazan bayramımızın millet olarak kucaklaşmanın değerini anlamamıza vesile olmasını diliyor.
Başta Samsun’lu hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Bayramı’nı tebrik ediyor: Ramazan bayramının Tüm insanlığa, İslam dünyasına sağlık huzur ve barış getirmesini diliyorum.
Siyaset
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in Ramazan Bayramı Mesajı
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel mesajında; Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle maalesef bu bayram diğer bayramlardan biraz farklı ve buruk geçecek. Bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özdağ, Doğalgaz ve Elektrikte Yangın Var!
Özdağ, Yeni Parti İl Başkanlığı Mazbatasını Aldı!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara’da!
Bakan Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Kabul Etti!
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı!