Samsun'da 2 yıllık görev sürecini geride bırakan CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Mücadelemiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Basın Emekçilerine Teşekkür
Mehmet Özdağ, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek partisinin Türkiye genelindeki kongre sürecini değerlendirdi. Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Es ile birlikte ziyaret ettiği Cemiyet'te açıklamalarda bulunan Mehmet Özdağ, "CHP Samsun İl Başkanlığı'nın 38'inci dönem yönetim kurul sürecini tamamlamak üzeriyiz. Bu süreçte siz değerli basın emekçilerine teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdim" dedi.
Belediye Başkanlarımız Tutsak Edildi
2 yıllık zorlu bir süreci geride bıraktıklarını söyleyen Mehmet Özdağ, "Göreve gelir gelmez yerel seçim süreci başladı. CHP'nin Türkiye'nin 1'inci partisi olabilme özelliğini Samsun'da gerçekleştiremedik. Seçmen oranında artış, belediye meclisi üyeliklerinde yüzde 100'lük artış sağlamamıza rağmen bunu gerçekleştiremedik. Buna rağmen ara vermeden sahaya çıkarak partimize hizmeti aralıksız sürdürdük. Sokakta birebir mücadeleyi yükselttik. Kendimizi hukuk dışı süreçle belediye başkanlarımızın tutsak edildiği başka bir mücadelenin de içinde bulduk" diye konuştu.
Aday Olmayı Gönlümden Geçiriyorum
Görevi tamamlamak üzere olduğunu hatırlatan Özdağ, "İlçe kongrelerimiz başladı. Ekim ayında il kongremizi yapacağız. Yeniden aday olmayı tabi ki gönlümden geçiriyorum ama her şeyin en iyisini CHP üyeleri, mahalle delegeleri, ilçe yönetimleri, il kongre üyeleri belirleyecektir. Biz her şeye rağmen mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
Siyaset
CHP'li Özdağ, Gazeteciler Cemiyeti'nde
Samsun'da 2 yıllık görev sürecini tamamlamak üzere olan CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Mücadelemiz sürecek" dedi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özdağ, Doğalgaz ve Elektrikte Yangın Var!
Özdağ, Yeni Parti İl Başkanlığı Mazbatasını Aldı!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara’da!
Bakan Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Kabul Etti!
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı!