Turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı olarak bilinen ve 22-25 Ocak arasında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT' te YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL standı yoğun ilgi gördü.
YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL standının özgün tasarım ve zengin içeriği ziyaretçilerin dikkatinden kaçmazken, gelen misafirlere Bafra Nokulu ikram edildi. Samsun ilinden bireysel olarak katılan tek firma özelliğiyle de beğeni toplayan YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL ziyaretçilerine sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi.
Yavuztur Seyahat Acentesi müdürü Ülgen YAVUZ, fuarın oldukça yoğun ve verimli geçtiğini, yurtiçi & yurtdışı bütün fuarlara katılarak hem kendilerini hem de Samsun’u misafirlerine tanıttıklarını belirtti.
Samsun Haberleri
YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL standı yoğun ilgi gördü.
Turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı olarak bilinen ve 22-25 Ocak arasında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Se
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Üreticilere Fidan ve Gübre Desteği!
Birlik ve Beraberlikle Hareket Ediyoruz!
Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleyi Destekliyoruz!
Canik'te Sağanak Seferberliği, Mazgallar Temizleniyor!