Samsun Valisi Osman Kaymak ve Rektör Aydın Samsun Üniversitesi’nde Okuyan Yabancı Öğrencilerle Buluştu
Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Aydın, üniversitenin bölümleri, akademik çalışmaları, öğretim üyesi ve öğrenci sayıları ile ilgili Vali Kaymak’a bilgi verdi.
Ziyaretten sonra Vali Kaymak, yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim gördüğü Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde öğrencilerle sohbet etti.
Rektör Aydın, Valilik ile birlikte birçok konuda ortak projeler hayata geçirmek istediklerini ifade ederek Vali Kaymak’a samimi bir havada geçen nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin de ziyarette hazır bulundular
Eğitim
Vali Kaymak Samsun Üniversitesi’nde
Vali Kaymak ve Rektör Aydın Samsun Üniversitesi’nde Okuyan Yabancı Öğrencilerle Buluştu.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yaşam Boyu Öğrenme Üniversitesi’nde Eğitimler Devam Ediyor!
Büyükşehir Abonman Ücretleri İle Ulaşımda Kolaylık Sağlıyor!
İlkadım’da Çocuklara Trafik Eğitimi!
1965 Samsunspor Derneği Canik Düvecik İlkokulu’nu Kırmızı Beyaza Boyadı!
ÖĞ-DER’den 4 İlçede “Nebevi Konferansları!