Yardım Çığ Gibi Büyüyor…
ÜLKÜ OCAKLARI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN TÜRKMENLERE GIDA VE GİYSİ YARDIMI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türkiye genelinde başlatmış olduğu yardım kampanyası Samsun'da tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya çerçevesinde şimdiye kadar toplanan kıyafet yardımları gönüllü gençler tarafından tek tek ayrıştırılıp, düzenlendikten sonra kolilere yerleştiriliyor.
Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hüseyin Kürşad Geze yaptığı açıklamada: “Bu kampanyayı genel merkezimizle eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Genel Merkezimizin birkaç gün içinde talimatıyla topladığımız yardımları bir tırla Hatay’daki Türkmen kamplarına ulaştıracağız. Gelen yardımları gönüllü gençler tasnif edip, kolilere yerleştiriyor. Tırın dolması için özellikle gıda yardımlarına ihtiyacımız var. Giysi noktasında epey yardım ulaştı elimize. Ancak oradaki insanların gıdaya da ihtiyaçları var. Özellikle pirinç, bulgur, makarna, un, şeker, yağ, konserve, bakliyat gibi gıda maddesini bize kısa zamanda ulaştırabilirse vatandaşlarımız çok memnun oluruz. Bize şimdiye kadar yardımda bulunan vatandaşlarımız da çok teşekkür ediyor ve yardımda bulunmak isteyen diğer vatandaşlarımızın irtibata geçmelerini diliyoruz.” dedi.
Genel
ÜLKÜ OCAKLARI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN TÜRKMENLERE GIDA VE GİYSİ YARDIMI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Yardım Çığ Gibi Büyüyor… ÜLKÜ OCAKLARI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN TÜRKMENLERE GIDA VE GİYSİ YARDIMI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türkiye genelinde başlatmış o
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!