AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, oyunu İlkadım İlçesi'ndeki Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda kullandı.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu İlkadım ilçesindeki Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda kurulan 1201 nolu sandıkta ailesi ile birlikte kullandı.
Oyunu kullanmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'na gelen Milletvekili adayı Köktaş, okulda görev yapan emniyet görevlilerine ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
Milletvekili Adayı Köktaş ayrıca, Tekkeköy, Ayvacık, İlkadım, Atakum, Canik ve Çarşamba İlçelerinde bazı okulları da ziyaret ederek sandık başında görev yapan sandık kurulu üyelerine iyi çalışmalar temennisinde bulundu.
Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili adayı Köktaş, "7 Haziran Genel seçimlerinin ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve de bu seçimin sonucunun kendi kaderleri olduğunu düşünen tüm dünya mazlumları için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Genel
TÜM DÜNYA MAZLUMLARI İÇİN HAYIRLI OLSUN
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, oyunu İlkadım İlçesi'ndeki Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda kullandı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!