SAMULAŞ’TA İLETİŞİM VE TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında teknik destek kapsamında Ekim ayı başında imzalanan ve 9 Kasım 2015’ te başlayan "İletişim ve Takım Çalışması" eğitimleri sona erdi.
[gallery ids="39398,39399,39400"]
Düzenlenen bu eğitim ile ulaşım hizmet kalitesini arttırmak, kurumun halkla ilişkilerini güçlendirmek ve memnuniyeti arttırmak hedeflenmişti.
09.11.2015 Pazartesi günü Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Konferans Salonunda başlayan eğitim Ajans K Sanat, Kişisel Gelişim Akademisi Kurucu ve Eğitmeni Kaan Uğur Yücekent tarafından verilmiştir. Samulaş A.Ş.' de görev yapmakta olan tüm personeli kapsayan İletişim ve Takım Çalışması eğitimleri 4 ayrı gurubun kalıtımı ile 8 gün sürmüştür.
İletişim ve takım çalışması eğitiminin yanı sıra, başarı ve motivasyon, empati, güçlü hafıza, öfke kontrolü, özgüven ve stres yönetimi konularını da kapsayan eğitim programına Samulaş A.Ş.’ de görev yapan personelin katılımı sağlanmıştır.
Eğitim
TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
SAMULAŞ’TA İLETİŞİM VE TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yaşam Boyu Öğrenme Üniversitesi’nde Eğitimler Devam Ediyor!
Büyükşehir Abonman Ücretleri İle Ulaşımda Kolaylık Sağlıyor!
İlkadım’da Çocuklara Trafik Eğitimi!
1965 Samsunspor Derneği Canik Düvecik İlkokulu’nu Kırmızı Beyaza Boyadı!
ÖĞ-DER’den 4 İlçede “Nebevi Konferansları!