Samsun'da Tiyatro Günleri Etkinliği Başladı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler başladı. Bir hafta sürecek etkinlikte 9 tiyatro oyunu ücretsiz olarak sahnelenecek.
24 Mart 2022 - 15:57
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin, "Bir hafta sürecek etkinlikler boyunca birbirinden kaliteli yetişkin ve çocuk oyunları ile farklı yaşlardaki seyircilere zengin bir içerik sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu etkinlikler vesileyle her yıl yerel tiyatro gruplarına destek olduklarını belirterek, “Özellikle gençlerin etkinliklerimize gösterdiği ilgi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.






FACEBOOK YORUMLAR