Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Yaşardoğu mahallesinde yapımı devam eden kilitli parke çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlediklerini söyledi.
Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yaşardoğu mahallesinde yapmış olduğu kilitli parke çalışmalar sayesinde mahalleyi şantiye alanına çevirdi. Alt yapısı tamamlanmış ve imar sorunu bulunmayan sokaklarda programlı olarak kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Kavak Belediye Fen İşleri Mimarı Kenan Özdemir, kaldırım ve parke eksiği bulunan sokaklarda çalışmalarımız daha da yoğunlaşarak devam ediyor. Amacımız halkımızın ayağını yazın tozdan, kışında çamurdan kurtarmaktır dedi.
Genel
Parke Çalışmaları Hız Kazandı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Yaşardoğu mahallesinde yapımı devam eden kilitli parke çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlediklerini söyledi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!