Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, beraberinde Samsun ve Sinop (MÜSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)' nin 16. Olağan Kurul toplantısına katılmak üzere Samsun’a gelen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, MÜSİAD'ın yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vali İbrahim ŞAHİN'e bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şahin, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Samsun Haberleri
MÜSİAD GENEL BAŞKAN YARDIMCISIDAN ŞAHİN'E ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, beraberinde Samsun ve Sinop (MÜSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali İbrahim Şahin’i makamında
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Üreticilere Fidan ve Gübre Desteği!
Birlik ve Beraberlikle Hareket Ediyoruz!
Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleyi Destekliyoruz!
Canik'te Sağanak Seferberliği, Mazgallar Temizleniyor!